Új kukák érkeznek

Új kukák érkeznek a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társuláshoz, a tárolók beszerzését uniós pénzből finanszírozzák.
Németh Géza, 2019. január 11. péntek, 06:20
Fotó: Pixabay

A polgárdi székhelyű Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás részére vásárolt hulladékgyűjtő edényeket, uniós pénzből az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. A budapesti székhelyű ESE Kft. a becsült 2 milliárd 540 millió forinttal szemben 2 milliárd 484 millió forintért vállalta a szállítást.

A nyílt közbeszerzés eredménye az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg. A beszerzés a Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Rendszer elnevezésű uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történik.

A cég 31 ezer darab 120 literes és 2 ezer darab 240 literes kukát szállít. Ezeken túl számos konténert is adnia kell a nyertesnek. Például 5 köbmétereset 24 darabot, 20 és 30 köbmétereset 10-10 darabot, míg 32 köbmétereset 24 darabot.

Indult még a tenderen, de nem nyert az Öko-Pet Recycling Műanyag Újrahasznosító Kft., a Tellus Invictus Kereskedelmi és Beruházó Kft. együtt a MEVA-HU Kereskedelmi Kft.-vel, továbbá - szintén közösen - a MEVA-HU Kereskedelmi Kft. és a Semicont'06 Kereskedelmi Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK