Házkutatást tartott a rendőrség Lagzi Lajcsiéknál

Csütörtök reggel 6 órakor házkutatást tartott a rendőrség Galambos Lajos mocsai otthonában - írja a Blikk. Úgy tudni, egy cég sok milliós áfacsalási ügye áll a háttérben.
Szabó Zsuzsanna, 2021. január 21. csütörtök, 13:04
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

Galambos Lajosék mocsai otthonában házkutatást tartottak csütörtök kora reggel. A Blikk információja szerint egy sokmilliós áfacsalási ügyben indult nyomozás. A lap úgy tudja, az ügyben ezúttal a nyomozók nem Lajcsit, hanem a feleségét, Boglárkát keresték.

Fröhlich Krisztián, a család ügyvédje a Blikknek elmondta: Galambos Boglárka 2016-ban eladta egyik fővárosi cégét, és e cég tulajdonosaival szemben indult nyomozás. A mostani házkutatáskor főkönyvi kartonokat, pénztárgépekkel kapcsolatos dokumentumokat, számlákat kerestek a rendőrök.

A lap cikkéből az is kiderült, hogy Lajcsi jelenleg külföldön tartózkodik, a zenész a hétfőn esedékes 60. születésnapjának megünneplése miatt utazott el. Azt biztos, hogy március 3-án újra meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ahol 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

HOZZÁSZÓLÁSOK