Magyar céget díjaztak Ázsiában

Az ázsiai pénzügyi szektor legnagyobb szakmai elismerését jelentő „Legjobb Felhő Alapú Megoldás” díját első magyarként a Multipass Solutions megoldása nyerte el.
Napi.hu, 2014. május 22. csütörtök, 14:16
Fotó: Napi.hu

A díjátadó ünnepséget a hagyományokhoz híven az éves The Asian Banker csúcstalálkozó keretein belül rendezték meg, amely a régió legkiemelkedőbb eseménye a pénzügyi döntéshozók körében.

A DBS Bank és a Multipass Solutions olyan újszerű, privát felhőben történő, gyakran kézzel kitöltött, dokumentum és adatlap feldolgozási, valamint adatbeviteli megoldást fejlesztett ki, amely biztosítja a folyamatos biztonságos munkát magas adatforgalom, területi széttagoltság mellett egy könnyen kezelhető, webes adatbeviteli felületen keresztül.

A megoldás bevezetésével jelentősen csökkent a feldolgozási idő, már az első héten 40 százalékkal javult a produktivitás. Némely nyomtatvány típus esetében ennél is nagyobb arányban, 55 illetve 63 százalékkal javult a feldolgozási idő.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

jobbajobb, 2014.05.22 19:20

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html