Május végén rendezik meg az Ipar Napjai szakkiállítást

A Hungexpo Zrt. május 27. és 30. között, 12 ország több mint 270 kiállítójának részvételével rendezi meg az Ipar Napjai szakkiállítás.
MTI, 2014. május 23. péntek, 15:24
Fotó: Napi.hu

A Hungexpo által az MTI-hez pénteken eljuttatott közlemény szerint az előző rendezvényhez képest több mint 15 százalékkal nőtt a kiállítók száma a jövőt formáló iparági trendeket bemutató üzleti fórumon.

Siklósi Csaba, a Hungexpo kereskedelmi igazgatója a közleményben kiemelte, hogy a résztvevő cégek összetétele és nagyságrendje egyértelműen jelzi a rendezvény jelentőségét.

Az idén az Ipar Napjai keretében több mint nyolc szakterület, így például az IndustriAtomation, Energexpo, Fluidtech, Subcon, Mach&Weld, Chemtech, Secutech-Védtech és Logexpo mutatkozik be - írja közleményében a Hungexpo Zrt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

666ORDOG666, 2014.05.23 16:14

@tever kneif:
A következő szakkiállítás lehetne:
Az Ipar Végnapjai.
Ennyi műszaki analfabétával az iskolapadokban érdemesebb a feltámadásban hinni.
Az esély körülbelül azonos.
Feltámadunk!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tever kneif, 2014.05.23 15:32

SEGITSEG! Kerem a napi.hu szerkesztöseget!Inditson egy uj Temat!
A magyar buszgyartas rohan a csöd, a megsemmisüles fele!
Szertefoszlik a remeny a magyar buszgyartas teren!
Itt vannak az uj ikarusz es a tobbi gyartotol a remenysegek! Tovabbra is dominal a dizel motor, valoszinü az ikarusz 55 1960-bol a peldakep.
Hianyoznak az utasok biztonsagat szolgalo biztonsagi berendezesek, biztonsagi öv, legzsakok.
Hianyzik az innovacio, hol vannak az elektromos meghajtasok stb.
Az egyedüli innovatio az uj ikarusznal 5 darab LED lampa.Megkezdödött a gyartas a lerobbant javito muhelyekben!!!Holl a technikai felszereltseg, hol a szakertelem. Katasztrofa!
Figyelmebe ajanlom mindenkinek a http://www.napi.hu szerkesztosegenek is a temat.
Olvassa akit erdekel a http://www.autopro.hu ezzel foglalkozo cikkeit.
Irtam par hozzaszolast,nagy a csend! felkerem az itteni aktiv resztvevoket foglalkozzanak az egetö problemaval. Legyen mindenki kritikus a magyar buszgyartas erdekeben!!!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html