Új tévécsatorna indul Magyarországon

Az A+E Networks Magyarországon is elindítja kedden a History2 tévécsatornát, amely egyelőre egy nagy szolgáltatónál lesz elérhető - számolt be a Media1.hu.
Domokos László, 2020. január 6. hétfő, 12:08
Fotó: Pixabay

Az A+E Networks Magyarországon is elkezdi szórakoztató ismeretterjesztő csatornája, a History2 terjesztését a Magyar Telekom kínálatában. Január 7-től a csatorna mintegy 800 ezer háztartásban válik elérhetővé, miközben megmarad a History csatorna is - írta a portál.

A History2 műsorai Európa-szerte egyre népszerűbbek a nézők és a szolgáltatók körében - mondta Izabella Wiley, az A+E Networks közép- és kelet-európai részlegének ügyvezető igazgatója.

A nézők a Magyar Telekom Szuper családi HD és Szuper családi mozi csomagjaiban érhetik el az új csatornát.

A History2 2013-ban, a History társcsatornájaként indult el, immár 45 millió háztartásban érhető el világszerte. Az A+E Networks 100 országban 74 millió háztartásában kínál televíziós tartalmakat. Az A+E Networks Germany és Italy, valamint a spanyolországi COSMO 100 százalékos tulajdonosa a Hearst. A 17 országban - az Egyesült Királyságban, az északi és Benelux államokban, Közép-Európában, a Közel-Keleten és Afrikában - működő A+E Networks UK a Hearst és a Sky közös vállalata. Az Ibériai-félszigeten a Hearst 50-50 százalékos vegyesvállalatot működtet az AMC Networks International Southern Europe-pal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tlg01, 2020.01.06 18:18

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html