Meddig érvényes a MÁV diákkedvezménye? Itt a határidő

A MÁV-START Vakáció bérletei közül 30 napig érvényes változat szeptember 1-jéig, a 15 napos szeptember 16-ig még megvásárolható. Vakáció bérletekkel a diákok egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain, másodosztályon - adta hírül a cég.
K. Kiss Gergely, 2017. augusztus 24. csütörtök, 08:36
Fotó: Napi.hu

A vasúttársaságnál még koraősszel is kitart a nyári kedvezményes időszak. A még néhány napig elérhető 30 napos bérlet 15900 forintba kerül, és szeptember 30-ig korlátlan utazást biztosít a MÁV-START, illetve a GSSEV teljes belföldi hálózatán, másodosztályon. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonat - például InterCity - használatához a felárat meg kell fizetni, gyorsvonati pótjegyet viszont nem kell váltani.

A 15 napos bérlet 9900 forintba kerül, és szeptember 16-ig lehet megvásárolni - természetesen nem csak pénztárban, hanem automatából vagy akár online is. Ráadásul internetes vásárlás esetén 3 százalékkal olcsóbb.

A 15 napig érvényes Vakáció bérletet 2017 nyarán vezette be a vasúttársaság, de már most legalább olyan népszerű, mint a többi változat: a Vakáció bérletekből eddig csaknem 25 százalékkal több fogyott, mint a múlt év hasonló időszakában.

(Újdonság a Balatonnál - utasoknak kedveskedik a MÁV.)

HOZZÁSZÓLÁSOK