Újabb közös céget alapított Rogán Cecília és Sarka Kata

Médiacéget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília - vette észre a 24.hu.
Szepesi Anita, 2018. december 28. péntek, 23:05
Fotó: MTI Fotó

December 19-i bejegyzéssel alapította Top News Hungary Kft. néven új közös cégét Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília. A Cégközlöny szerint az új cég tevékenységi körébe tartozik többek között a világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység  - derül ki a portál cikkéből.

A 3 milliós törzstőkéjű cég vezető tisztségviselője Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé ügyvezető igazgatója. A portált működtető kft.-nek a tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István.

A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál Cecília.

Az elérhetőségéhez egy luxemburgi címet megadó Sarkának és Rogán Antal feleségének nem ez az első közös cége, övék a Nakama & Partners is, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt és amely idén a Mikulásgyár partnere volt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

zana, 2018.12.29 18:07

Ezut már nem is érdemes kommentálni. Rogán a sötétség maga sok mocsokságot csinált már és nagy bosszúálló
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Balazska0608, 2018.12.29 16:54

Sarka Kata a pénzért még a rablókkal is képes összeállni ?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html