Még nagyobb lett a Főgáz

Beolvadással egyesült december 30-án a Főgáz Zrt. és a kizárólagos tulajdonában lévő ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt., a társaság jogutódja a Főgáz lett - adta hírül az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.
MTI, 2016. december 30. péntek, 11:21
Fotó: Napi.hu

Így már valamennyi lakossági földgázfogyasztót a Főgáz szolgál ki.

A fogyasztók továbbra is a megszokott helyeken és felületeken intézhetik ügyeiket, az egyedi ügyfél-azonosítók változatlanok maradtak - írta a cég. Nincs teendőjük a fogyasztóknak a beolvadás során a csoportos beszedési felhatalmazásokkal sem, mivel a kedvezményezett automatikusan a Főgáz lett.

A bejelentés szerint a beolvadással tovább javult a lakossági földgázszolgáltatás hatékonysága és minősége, hiszen a Győr-Moson-Sopron, Vas, Komárom-Esztergom, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye egyetemes szolgáltatásban ellátott mintegy 750 ezer gázfogyasztója is a Főgázhoz került, amely ezzel már 3,4 millió ügyfél ellátásáról gondoskodik.

A Főgáz 2015. szeptember 29-én vásárolta meg az ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. többségi részvénycsomagját a GDF International S.A.-tól, majd annak kizárólagos tulajdonosa lett.

HOZZÁSZÓLÁSOK