Menedzsment-bajnokság diákoknak

Immár második alkalommal vehetnek részt a gazdaság iránt érdeklőkő IT-s és műszakis hallgatók az ITech Challenge elnevezésű országos bajnokságon.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 10:55
Fotó:

A bajnokság alapját az EcoSim Kft. üzleti szimulációs modelljei adják. Minden évben más és más iparágú virtuális vállalat menedzsmentjének feladatait veszik át a 3 fős diákcsapatok. 2007-ben egy informatikai hardvereket gyártó és forgalmazó vállalat vezetői lesznek, technológiai és gazdasági döntésekkel törekedhetnek a cég eredményes irányítására.

A hallgatók először online tesztforduló keretében ismerkedhetnek meg a modellezett vállalattal és a szimulált gazdasági környezet szabályaival, összefüggéseivel. Ezt követően október-novemberben élő regionális selejtező fordulókon vesznek részt, ahonnan a legeredményesebb 20 csapat kerül az országos döntőbe. A fináléban "tiszta lappal" induló csapatok küzdelméből kerül ki az év Műszaki Diák Menedzsment Csapata. A döntős csapatokra ajándékok várnak (iPod, vásárlási utalvány, raftingtúra, paintball, újság-előfizetések, tárgynyeremények), a vetélkedőt a legtöbb hazai informatikai és műszaki képzést folytató felsőoktatási intézményben meghirdetik.

A verseny fordulóin részt vesznek a támogatók is, akik a játék szüneteiben a
karrierlehetőségekről számolnak be a hallgatóknak.

Jelentkezés és bővebb információ: http://www.diakverseny.hu

HOZZÁSZÓLÁSOK