A hazai frontról több fontos adat is megjelenik: elsőként például a KSH közli az ipari termelői árak márciusi alakulását. Valamivel később az MNB a háztartási és a nem pénzügyi vállalati kamatlábak változásáról, illetve a hitelintézetek összevont mérlegéről számol be - mindkét adat márciusi lesz.

Érdekes lehet még az Államadósság Kezelő Központ aukciója is, melynek keretében közel 50 milliárd forint értékben hirdetnek meg államkötvényeket.

A határon túlról az EU motorjának számító német gazdaság adatai okozhatnak izgalmakat: többek közt megtudhatjuk hogyan alakul a munkanélküliség, illetve a kiskereskedelem a legnagyobb kereskedelmi partnerünknél. Előbbit 6,4 százalékra várja a piac, míg utóbbinál éves alapon 3,1 százalékos növekedést, havi alapon pedig 0,5 százalékos esést prognosztizálnak.

Egy órával később, magyar idő szerint délelőtt 11-kor eurózónás inflációs adatok jönnek, majd a délután folyamán az Egyesült Államokból jönnek a különböző statisztikák: a munkaerőpiac alakulásáról éppúgy szó lesz, mint a jövedelmekről.