A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint a NIF a részvételre jelentkezők tervezett számát minimum három, de legfeljebb öt cégben jelölte meg.

Az elvégzendő feladat - egyebek mellett - pr, kommunikáció és médiavásárlás legfeljebb 180 millió forint értékben, továbbá 30 projektnél egyenként legalább 100 fős alapkőletételi és átadási ünnepség, továbbá sajtótájékoztató szervezése. Szerepel a listán minimum három 400-600 fős belső rendezvény szervezése cateringgel és öt lakossági fórum megrendezése is.

Az ajánlatkérő kizárólag azon referenciákat veszi figyelembe, amelyek keretében a részvételre jelentkező legalább hat hónapon keresztül megvalósuló kommunikációs kampányt tervezett, és ezekben országos lefedettségű kereskedelmi és/vagy közszolgálati televíziós hirdetést is alkalmazott.

További feltétel, hogy az ajánlattevő az utolsó három lezárt üzleti évben legalább nettó 135 millió forint árbevételt ért el rendezvényszervezési és/vagy pr és/vagy kommunikációs és/vagy médiavásárlási feladatok ellátásából.

Az ajánlatok benyújtási határideje április 30.

Képünk forrása: Shutterstock