Mostantól iptv-n keresztül is lehet posztolni és lájkolni

A T-Home elérhetővé tette interaktív tévészolgáltatásán a népszerű közösségi médiát: mostantól IPTV-n keresztül is lehet kommentelni, posztolni és lájkolni.
Diószegi József, 2011. október 13. csütörtök, 15:55
Fotó:

A T-Home ügyfeleinek ezentúl a Facebook iptv-alkalmazása segítségével lehetőségük nyílik a filmnézés közben más posztjainak véleményezésére vagy a tetszés kinyilvánítására. A iptv-szolgáltatással rendelkezőknek mindössze az első bejelentkezés előtt regisztrálniuk kell az www.iptvregisztracio.hu oldalon, ahol az alkalmazás Facebook felhasználói fiókhoz történő hozzárendelése történik.

Mint ismeretes, a hagyományos televíziózást gyökeresen átalakító iptv-szolgáltatást hazánkban elsőként az innováció terén élen járó T-Home (illetve elődje, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében. A T-Home nemrég az iptv-szolgáltatásra előfizetők számára több interaktív tévéalkalmazást vezetett be: így többek között a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp, valamint a Netpincér alkalmazást. Mindezen kívül a tévé számos interaktív szolgáltatását, például a népszerű webrádiót és az [origo] alkalmazásokat is megújította.

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK