Motorkerékpárokat és mopedeket vásárol a rendőrség

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság 10 szolgálati motorkerékpárra, 40 segédmotoros kerékpárra, továbbá 6 rendészeti motorkerékpárra írt ki nyílt közbeszerzést.
Németh Géza, 2017. augusztus 22. kedd, 09:35
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás nem tartalmazza a becsült ellenértéket. A felhívás három részre bontja a beszerezni kívánt járműveket.

Az első a 10 szolgálati motorkerékpár, a második pedig a 40 segédmotoros kerékpár, ezeket a kiíró maga használja. A harmadik részben szereplő 6 rendészeti motorkerékpárt viszont a honvédség használja majd. A járművek paramétereit a dokumentáció tartalmazza, a kiírásban mindössze annyi szerepel, hogy a rendészeti motorkerékpárokhoz - tartozékként - szállítani kell  1-1 EDR rádiókommunikációra alkalmas bukósisakot is.

Ajánlatot az tehet, aki az elmúlt három évben rendelkezik 7 szolgálati motorkerékpár, 28 moped és 4 rendészeti motorkerékpár szállításáról szóló referenciával.

Az ajánlatok benyújtási határideje szeptember 25.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2017.08.22 19:33

Ja, erre is van pénz, csak az egészségügyre nincs.
Büntetésre van infrastruktúra, de az egészségügyre nem költ a tetves fidesz-kdnp.
Szavazol ezekre a szemetekre?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html