Az eredményt az ajánlatkérő  KEF tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben. A feladat két részből áll. A Nyugat-magyarországiba 50 épület tartozik, ennek a kerete 7 milliárd 650 millió forint. Erre a szerződést október 25-én kötötték meg. A Kelet-magyarországi rész 82 épületet takar 4 milliárd 350 milliós keretösszeggel. Erre a szerződést szeptember 25-én írták alá.

Az első részre közös ajánlatot tett a Polaris FM Kft. és a Polaris-Nord Kft., míg a KÉSZ Ingatlan Kft. ajánlata érvénytelen lett. A második részre csak a KÉSZ Ingatlan Kft. adott be további ajánlatot, de az is érvénytelen volt.

A Céginfo.hu adatai szerint a B+N Referencia Zrt. 2011-ben alakult. A székhelye Komlóska, de fióktelepe van Budapesten és több vidéki városban is. A jegyzett tőkéje 10 millió forint. Egy végrehajtás volt ellene 2013-ban. Az eredeti tulajdonosa a Mundus Invest Zrt. volt, de 2015-től egyedüli tulajdonosa Kis-Szölgyémi Ferenc. Az árbevétele folyamatosan növekedett, a 2013-as 5 milliárdról, a múlt évi 13,7 milliárd forintra. Az adózás előtti eredménye pedig 259 millióról nőtt 1 milliárd 606 millió forintra.

A Napi.hu 2013-as információja szerint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság újabb, 106,6 milliós takarítási szerződést kötött a Fonyó Károly érdekeltségében álló B+N Referencia Zrt.-vel és őrzés-védelmi szolgáltatásra Pintér Sándor belügyminiszter volt cégével.

A társaságokat a nemzetbiztonsági szempontból kivételes beszerzési eljárás keretében, nem nyilvános ajánlattétellel választották ki. A B+N Zrt. a Mundus Invest Zrt. érdekeltségében állt akkor, amelynek vezérigazgató-tulajdonosa Fonyó Károly, Simicska Lajos üzletember bizalmi embere − derült ki a Céginfo.hu adataiból. 2013-ban Fonyó többek közt a Simicska-érdekeltség Mahir Cityposter Kft. ügyvezetője, tulajdonosa a Közgép Zrt.-vel együtt az iaz év januárban alapított Solum-Invest Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft.-nek, és tulajdonos az ingyenes Metropol újság kiadójában, a Megapolis Media Zrt.-ben is.