Negyvenöt milliárdért vesz autókat az állam

A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság nyílt közbeszerzést írt ki a rendvédelmi szervek és a honvédelmi szervezetek részére történő gépjárművek beszerzése. A keret nettó 45 milliárd forint.
Németh Géza, 2017. május 22. hétfő, 19:33
Fotó: Napi.hu

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás a járműveket 14 kategóriába sorolja. A sor az alsó-középkategóriás ügyintézői személykocsival indul és a speciális kialakítású teherautóval zárul. Körben szerepel a speciális rendőrautó, az emelt terepjáróképességű személykocsi és az áruszállító haszonjármű is.

Ajánlatot minden kategóriára külön-külön lehet tenni, az arra vonatkozó összeg erejéig. Az ajánlattétel feltétele, hogy a cég az elmúlt három évben megadott értékű új járművet adott el az adott kategóriában. Az értékek 100 milliótól 500 millió forintig terjednek. Szintén kategóriánként limitált a járművek átlagos üzemanyag fogyasztása is, ez 100 kilométerre vetítve 6,5 litertől 10.5 literig terjedhet.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

foldnyuzo, 2017.05.22 22:21

A birka tömeg meg tűr! G. Orbán takarodj.....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarTosPista, 2017.05.22 19:46

Mocskos, gennyes magyar politikusok!
A mentősök, nővérek, orvosok, stb, meg éhbért kapnak, arra nin cs pénz ugye?
Új autókra, bútorokra, urizálásra 100 milliárdok.
szavazzatok a fidesz-kdnp ellen!
orbán takaroggy!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html