Nem kell Veresnek a Radio Cafe-cég

Azt követően, hogy a médiahatóság a napokban felmondta a Radio Cafe műsor-szolgáltatási szerződését, okafogyottá vált Veres Istvánnak az a szándéka, hogy a rádiót működtető cég sikeres reorganizációja után cégcsoportja megvásárolj a rádiót − mondta lapunknak az üzletember.
Diószegi József, 2011. május 19. csütörtök, 13:22
Fotó:

A Napi Gazdaság csütörtöki számának cikke

A Médiatanács több alkalommal is fizetési könnyítést adott a Radio Cafénak − többek között már tavaly ősszel hathavi kamatmentes részletfizetést −, de a szolgáltató az akkor vállalt feltételeket is sorra megszegte − tájékoztatott a hatóság.

Utoljára mintegy 24 millió forint összegű díjtartozásának megfizetésére kapott haladékot május 9-éig.

A tartozást azonban a megadott határidőre nem rendezte a rádiót működtető cég, emellett a szolgáltató a bankgarancia biztosítására vonatkozó kötelezettségét is megszegte, ezért mondta fel a Médiatanács május 11-én a Radio Caféval kötött műsorszolgáltatási szerződést.

Veres lapunknak azt is elmondta, hogy a brandet és annak tartozékait, például a logót, szeretnék megszerezni, a márkát ugyanis értékesnek tartják, s egy ideig például az interneten működhetne a rádió, hiszen ahhoz nem kell a médiahatóság engedélye, később pedig megpróbálnának frekvenciát is szerezni, vásárlás vagy pályázat útján.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2011.05.19 15:15

Jellemzően egyes emberek azt gondolták, hogy micsoda érték egy jól menő kereskedelmi rádió (pl. Danubius) így aztán jól szétverték (miutzán elkobozták) azt ami úgy ahogy müködött. Mostanság meg azt nézzük végig, ahogy a kapzsiság eredményeképpen lassan az összes hallgatható csatorna megszünik...

Kedves keselyük, kapzsik, politikusok, médiacézárok és persze médiahatóság, tessék végre észrevenni, hogy egy egérke bár kissé ugyan hasonlít de mégsem egy kövér disznó ezért aztán jóllakás helyet nagy nagy bukta lesz a dolog vége ebben a szektorban!!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html