Népszabadság: ez már a Jobbiknak is sok

Az ellenzéki pártok egymás után emelik fel a hangjukat a Népszabadság nyomtatott és online kiadásának felfüggesztése után.
Napi.hu, 2016. október 8. szombat, 13:22
Fotó: Napi.hu

A Jobbik közleménye szerint: "Bár a napilap a Jobbik szellemiségétől határozottan távol áll, mégis azt üzenjük minden tisztességes baloldali embernek, hogy a Jobbikot ilyen maffiamódszerekkel nem lehet megállítani, s amint leváltottuk ezt a velejéig korrupt és gátlástalan Fidesz-kormányt, helyreállítjuk Magyarországon a sajtószabadságot."

Mint írták "Orbán Viktor gátlástalan megalomániájának újabb példája a Népszabadság totális ellehetetlenítése. Mindenki számára világos, hogy a napilap bedöntését nem a piaci logika diktálta, hanem Orbán Viktor parancsa és gazdasági holdudvarának aknamunkája.

A Fidesz egyetlen célja, hogy vagy saját uralma alá hajtsa a hazai sajtóorgánumok száz százalékát, vagy ellehetetlenítse azokat. Ez az eset egyben figyelmeztetés is az összes ellenzéki és független sajtótermék számára, hogy bárki bármikor ugyanígy járhat, mert nem véletlen, hogy a helikopterező Rogán Antalt lebuktató Népszabadság néhány napon belül erre a sorsra jutott. A hazai baloldal állapotát pedig hűen tükrözi, hogy saját médiáját sem képes már megvédeni."

Az MSZP azt közölte, hogy tüntetést hirdet 2016. október 8-án, szombaton 18 órára a Népszabadság szerkesztősége elé. (Egyébként egy másik tüntetés is lesz, ugyancsak hat órától a parlament előtt. Oda a szervezők kifejezetten kérik, hogy a pártszimbólumok maradjanak távol.) A szocialisták ugyancsak összefüggést látnak a felfüggesztés és aközött, hogy a Népszabadság alig pár napja írt Rogán Antal helikopter-botrányának részleteiről. "Ez etikai és üzleti szempontból is indokolhatatlan, jogállamban ilyen nem történik." - írták.

Éppen ezért véleményük szerint október nyolcadika a magyar sajtószabadság fekete napja és egyúttal jelzés minden újságírónak, a médiában dolgozóknak, hogy senki nincsen biztonságban.

A PM szerint " Fekete autó jött a sajtószabadság és a Népszabadság ellen", a párt közleménye szerint a legsötétebb történelmi időszakokra emlékeztet, ami péntekről szombatra virradóra a lappal történt. "Aki azt gondolja, hogy kizárólag üzleti szempontok állnak a fekete autó érkezése és a Népszabadság körbekerítése kapcsán, az vigyázó szemeit Törökország és a többi kis és nagy diktatúrára vesse." - közölte a PM, amely teljes szolidaritásáról és támogatásáról biztosítja a Népszabadság munkatársait és olvasóit.

Fidesz: gazdasági döntés volt
Később a legnagyobb kormánypárt is megszólalt, szerintük az egésznek nincs semmi köze a politikához. Hogy mit mondtak még? Kattintson és megtudja!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

pro libertate, 2016.10.10 22:37

@krix:
"De tudom mi az. Az amit te és libsibolsi felebarátaid műveltek: bagatellizáljátok a migráncskérdést és hazudoztok a nol bezárásának okairól." - látod, hogy tényleg nem tudod...
Ami a migráncskérdést illeti: aki szerint a "kiszorítanak, megerőszakolnak, végünk" meg "orosz kalifátus" nettó hülyeség, az szerinted bagatellizál?
Szerintem inkább csak igyekszik megőrizni a józan eszét, ha már neked nem sikerült... :DDD

A népszabadság bezárásának valós okairól pedig még nem nyilatkoztál. Pedig biztos tudod, ha azt is tudod, mi a hazugság...
Szóval? Talán a migráncsok?
:DDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

krix, 2016.10.10 21:14

@pro libertate:
"Igen, ..." - akkor hazudtál, ugye?"

Nem hazudtam gyagyás, ugyanis nem az volt a kérdés, hogy ki idézett először a másiktól!
:DDD
Az csak a buggyant agyadban merülhetett föl.

"nem tudod, mi az a "hazudozás" meg "bagatellizálás", ugye?"

De tudom mi az. Az amit te és libsibolsi felebarátaid műveltek: bagatellizáljátok a migráncskérdést és hazudoztok a nol bezárásának okairól.

Látod, ilyen egy válasz.
Nem olyan hazug és terelős mint amilyeneket szoktál adni.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Dakota Summer, 2016.10.10 20:16

@pro libertate: Már többször leírtam, hogy az elvtársad. Elkerülte a figyelmedet a nagy trollkodásban. :P
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

pro libertate, 2016.10.10 19:32

@krix:
"Igen, ..." - akkor hazudtál, ugye? :DDD

"Erre kapok egy újabb kérdést: "Idézel, aztán kifejted, hogy nem érted, mit idéztél..." " - erről beszélek. Nem tudsz magyarul... Fogalmad sincs, milyen egy kérdés. (Ilyen...:D)

"jobb ha fölteszem még egyszer az eredeti kérdést" - fene tudja. Egyik hülyeséged olyan, mint a másik...

"És te, te most mit csinálsz?" - hát, azon meditálok, hogy a naplopás vagy a fideszpropaganda csinált belőled értelmi fogyatékost.

Ha pedig azt hiszed, hogy a "mit csinálsz" kérdésednek valami köze van az előzményekhez, talán legjobb, ha ismét megkérdezem: nem tudod, mi az a "hazudozás" meg "bagatellizálás", ugye? (látod, ez is kérdés...)

Remélem, ezek után elégedetten térsz nyugovóra. Egész jól eldumáltunk, és egy szót sem ejtettünk arról, hogy a tolvaj orbán-rezsim kiüresíti a "demokráciát", a "piacgazdaságot", kifosztja és élhetetlenné teszi ezt az országot. Mondjuk ennek talán még örülsz is: szép nemzeti-keresztény siker... :DDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

krix, 2016.10.10 18:34

@pro libertate:
Igen, abban az időpontban ezt idéztem tőled: "a rezsim talpnyalója pedig hazudozik és bagatellizál"

Erre kapok egy újabb kérdést: "Idézel, aztán kifejted, hogy nem érted, mit idéztél..."
Vén, drogos nyugger, talán jobb ha fölteszem még egyszer az eredeti kérdést ami la lent idézett vartyogásodra született, mert már teljesen belekavarodtál:
"a rezsim talpnyalója pedig hazudozik és bagatellizál"

És te, te most mit csinálsz?
:DDD
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html