Nyitnak a strandok, nem drágul a jegy

Május elején indul a szezon a budapesti strandokon: nyit a Dagály és Palatinus Strandfürdő, a Gellértben beindul a hullámszolgáltatás. Nem változnak a jegyárak.
Napi.hu, 2014. április 29. kedd, 11:04
Fotó: Napi.hu

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. a strandszezonra való felkészülés jegyében közel 40 millió forintot fordított arra, hogy a fürdők, strandok megszépült környezetben, új szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Szinte valamennyi strand gyermekmedencéje új csúszdát kapott. A nyári időszakban 35 hektár zöld területet gondoznak a kertészek, a strandok területén közel 50 ezer egynyári virágot ültettek ki - írta közleményében a Budapest Gyógyfürdői (BGYH) Zrt.

Strandok nyitása:

  • Gellért Fürdő: április 18.; hullámszolgáltatás május 1.
  • Dagály Fürdő: május 1.; hullámmedence június 7.
  • Palatinus Strandfürdő: május 1.
  • Paskál Strandfürdő: május 24.
  • Római Strandfürdő, Csillaghegyi Strandfürdő: május 31.
  • Pünkösdfürdői Strandfürdő: június 7.

A standfürdők zárását szeptember 7., vasárnapra tervezik (kedvező időjárás esetén szeptember 14-ére).

Idén nem emelnek

Az idei strandszezonban is lesznek kedvezmények fiataloknak, családoknak és nyugdíjasoknak. Továbbá a 20 alkalmas bérletek akár 25 százalékos kedvezményt biztosíthat a vendégeknek. Idén is megrendezik, augusztus 1-jén a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a Strandok Éjszakája programot, amelyhez a Palatinus stranddal kapcsolódik a BGYH, ezen a napon szintén kezdeményessen lehet majd fürdőzni.

HOZZÁSZÓLÁSOK