Paskál-lakópark: visszafizették a pénzt

A Zuglóban épülő Paskál-lakópark utolsó ütemében épülő lakásokra befizetett előlegeket a cég visszaadta, és kiszállt a beruházásból - írja a mai HVG.
NAPI Online, 2007. október 4. csütörtök, 10:07
Fotó:

A Egressy út, a Vezér út, a Szugló utca, és a Miskolci utca által határolt területen fekvő telken - a Vegyépszer kezében lévő - Paskál Park Zrt. tervezett 1200 lakást létrehozni, több mint 500 lakóotthon meg is épült, ám az utolsó ütem 700 lakására befizetett előlegeket a beruházó visszafizette az ügyfeleknek. Egerszegi György, a cég vezérigazgatója indoklásként a következőket mondta a hetilapnak: "úgy láttuk, nem elég attraktív a lakáspiac ahhoz, hogy folytassuk a projektet". A cégvezető szerint ugyanakkor a beruházás sikeres, mivel az eddig elkészült 544 lakásból csak 20 üres.

A lakásokat értékesítő iroda azt a tájékoztatást adta, hogy a lakópark tovább épül, csak más lesz az építtető. A beruházást az amerikai Preston Investment és at S-Depo Ingatlanforgalmazó Kft. által 2007 nyarán létrehozott Preston Park Ingatlanforgalmazó és -hazsnosító Kft. folytatja, ám utóbbi cég vezetője, POgány Attila mindössze annyit mondott a tervekkel kapcsolatban: "üzleti titok, korai lenne beszélni róla".

HOZZÁSZÓLÁSOK