Rajkától Gönyűig is lesz kerékpárút

Az EuroVelo 6 kerékpáros útvonal részeként a Rajkától Gyönyűig tartó, mintegy 75 kilométeres szakasz tervezésére írt ki nyílt tendert a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Németh Géza, 2018. szeptember 30. vasárnap, 07:20
Fotó: Napi.hu

A nyertesnek műszaki tanulmánytervet, előzetes vizsgálati dokumentációt kell készítenie és közreműködnie kell a környezetvédelmi engedélyezésben. A kerékpárút három részre oszlik.

  • Az első Rajkától (az országhatártól) Halászig tart 20,8 kilométer hosszban.
  • A második szakasz innen Győrig tart, hossza 27,7kilométer.
  • A harmadik szakasz Győrtől Gönyűig tart, hossza 26,8 kilométer.

A NIF felhívása tartalmazza még a 19 kilométeres Tata-Agostyán-Tarján kerékpárút műszaki tanulmánytervének és előzetes vizsgálati dokumentációjának az elkészítését is.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben közút tervezéséből legalább nettó 20 millió forint árbevétele származott. Az ajánlatok benyújtási határideje november 8. Az értékelésnél 50-50 súlyszámmal szerepel az ár és a minőség.

Mint a Napi.hu közölte, a napokban az EuroVelo 6 kerékpáros útvonal Komárom és Esztergom közötti szakaszának tervezésére írt ki nyílt közbeszerzést a NIF. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás két részre bontja a kerékpárutat. Az első Komáromtól Dunaalmásig tart, ennek a hossza 23,3 kilométer. Az innentől Esztergomig tartó rész hossza pedig 21,1 kilométer.

HOZZÁSZÓLÁSOK