Rossz hírt kapott Hajdú Péter - ezt a pénztárcája is megérzi

Újabb, Hajdú Péter cége által gyártott műsort szüntet meg a TV2.
Index.hu, Napi.hu, 2016. december 18. vasárnap, 12:01
Fotó: Napi.hu

Szombat este az Origónak elküldött sajtóközleményben közölte Andy Vajna hitelből megvett TV2 csatornája, hogy megszűnik az Aktív című műsor, amit Kulcsár Edina, a Nagy duettben éneklő, az Édes életben saját életét élő egykori szépségkirálynő vezetett - szemlézte a hírt az Index blogja. A közlemény szerint Kulcsárra továbbra is számítanak, de csak szereplőként, műsort nem vezethet.

Az Aktívot Hajdú Péter Frizbi Entertainment Kft.-je gyártotta a TV2-nek, a műsorra kötött szerződése december 31-én lejár, ezt nem hosszabbítja meg a TV2 és magát a műsort sem viszi tovább.

A TV2 ősszel levette műsoráról Hajdú Showtime című produkcióját is, a műsorvezető-producer azóta az ATV-n indította el saját showműsorát. A Népszabadság korábbi információi szerint a TV2-nél sokallták a költségeket és elégedetlenek voltak a tavaszi szezonban futott műsor teljesítményével is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Rodent, 2016.12.19 07:47

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

MMM108WWW, 2016.12.19 07:14

Azért még nem fog éhezni szegény görény.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html