Százmilliós beruházás fejeződött be Gyulán

Új élelmiszer- és takarmány mintákat vizsgáló laboratóriumot épített zöldmezős beruházásban a Food Analytica Laboratóriumi és Innovációs szolgáltató társaság Gyulán az ipari parkban.
MTI, 2013. november 22. péntek, 18:25
Fotó: Napi.hu

A gyulai családi vállalkozás 280 millió forintért létrehozott laboratóriumának épületét pénteken adták át.

Az Új Széchényi Terv keretében, a Dél-Alföldi Regionális Program (DAOP) vállalkozások versenyképességét segítő támogatását elnyert beruházási program összesen 78,5 millió forint vissza nem térítendő EU-támogatást kapott.

A közel 1100 négyzetméteres laboratórium és a korszerű berendezésekkel bővített kapacitás révén 12 új munkahely jött létre a döntően élelmiszer- és takarmányvizsgálatokat végző, gabonát minősítő cégnél, ahol jelenleg 59-en dolgoznak - mondta Ábrahám Csaba ügyvezető.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

homeros, 2013.11.23 08:05

@Antiifreemaison: évente "csak" kb. 3000 milliárd forintnyi beruházás marad el a szektás ámokfutás következtében...

amúgy nem olvastad? "Szijjártó: tovább erősödhet a magyarországi gumiabroncsgyártás"

állítólag a szarházi, alja, tolvaj, köpönyegforgató, sunyi patkány szektások most nem fognak népszavazást kezdeményezni az új munkahelyek létrehozása ellen... örülsz neki, szektás???
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Antiifreemaison, 2013.11.22 23:15

...nincsenek beruházások...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html