Túl drágán csatornáztak volna a mindig nyerők, eredménytelen lett a tender

A Hódút, a Swietelsky, a Mészáros és Mészáros, az EuroAszfalt és a Penta is drágább ajánlatot tett, mint a rendelkezésre álló pénz, ezért elmarad Recsk, Bugyi, Csömör és Pétervására csatornahálózatainak és szennyvisztisztító telepeinek a fejlesztése.
Németh Géza, 2017. augusztus 24. csütörtök, 06:40
Fotó: Napi.hu

Az augusztus 9-én meghozott döntését kedden tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft.

A négy községre kiterjedő nyílt közbeszerzés becsült ellenértéke nettó 3 milliárd 97 millió forint volt. A négy ajánlattevő ettől magasabb összeget szerepeltetett az ajánlatában, de hogy mennyit, azt nem közölte az NFP.

Egyedül pályázott a Hódút Kft., a Swietelsky Magyarország Kft. és a Penta Általános Építőipari Kft. M-E 2020 Konzorcium néven pedig a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft-vel együtt tett ajánlatot. Valamennyi cég gyakori nyertese az építési közbeszerzéseknek.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Fricibacsi2, 2017.08.24 08:01

"Valamennyi cég gyakori nyertese az építési közbeszerzéseknek."
Ha csak ők indulnak akkor ki nyerjen?:
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html