Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A KPMG közleménye szerint ezzel egy időben a KPMG tanácsadási üzletágának vezetését Beer Gábor veszi át, és ő lesz a hazai KPMG helyettes vezető partnere is.
Rózsai Rezső 1997 óta dolgozik a cégnél, pályakezdőből lett előbb vezető beosztású könyvvizsgáló, majd 2008-tól partner, 2014-től pedig a teljes könyvvizsgáló üzletág vezetője, mely pozícióját vezető partnerként is megtartja.

Beer Gábor 2014 óta a KPMG Magyarország adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős vezető partnere, 1999 óta foglalkozik adótanácsadással, 2000-ben csatlakozott a KPMG-hez.

Robert Stöllinger irányítása alatt a KPMG Magyarország 1300 fős nagyvállalattá fejlődött, és a legnagyobb BIG4 szakértői szolgáltatóvá vált a hazai piacon. Ez idő alatt sok fejlesztés megvalósult a könyvvizsgálat digitalizációjában, köztük az európai szinten is jegyzett Digital Audit Center (DAC), emellett létrejött a globális ügyfeleket kiszolgáló szolgáltató központ (KGSH), és Budapesten állt fel a KPMG globális sporttanácsadási részlege is - írja közleményében a KPMG.