Új céget gründolt a leggazdagabb magyar

Csányi Sándor Bonitás 2002 Zrt.-je hulladék-újrahasznosító céget alapított, fióktelepének címe azonos a MET-csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. székhelyével.
Napi.hu, 2015. október 29. csütörtök, 15:25
Fotó: Napi.hu

Hulladék-újrahasznosító fő profilú céggel gyarapodott A 100 leggazdagabb című Napi.hu-s kiadvány listáját vezető nagyvállalkozó, az OTP-t is vezető Csányi Sándor vállalatbirodalma.

A Homatech Recycling Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.-t Csányi vagyonkezelő cége, a Bonitás 2002 Zrt. alapította 5 millió forint tőkével. Fióktelepe Százhalombattán van, ugyanazon a címen bejegyezve, mint az állami segédlettel nyélbe ütött kedvezményes gázvásárlásról ismertté vált MET-csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. - írja a friss HVG.

Az új társaság vezérigazgatója nem válaszolt a hetilapnak, hogy milyen hulladékból milyen terméket állít elő az új cég, de tevékenységei között szerepel többek között a kokszgyártás, a kőolaj-feldolgozás, sőt a villamosenergia-kereskedelem is. A Bonitas adózott eredménye tavaly meghaladta a 6 milliárd forintot, a befektetett eszközeinek értéke 90 milliárd forint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

antimigrans, 2015.10.29 16:40

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bulemia, 2015.10.29 16:17

Ez is merő véletlen.

Higgyétek el, semmiféle összefonódás nincsen itten.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html