A vállalat közlése szerint Turóczi Gábor (33) tölti be a közlekedési szektorért felelős üzletágvezetői pozíciót. A szakértő korábban presales feladatot látott el e területen, ezt megelőzően pedig jelentős szerepe volt abban, hogy az SAP SuccessFactors vált a szoftvercég legsikeresebb felhőmegoldásává Magyarországon. Turóczi Gábor 2009-ben csatlakozott a szoftvervállalathoz, és tíz év alatt több, értékesítéshez kapcsolódó területen szerzett tapasztalatot, regionális szinten is. Mérnökinformatikusként végzett, melyet a Műszaki Egyetemen szerzett MBA diplomával egészített ki.

Szekeres Zoltán (38) kapott megbízást az ellátási láncok digitalizációját elősegítő megoldások piacra vitelére. Az SAP-hoz a Sense/Net kereskedelmi vezetői pozíciójából érkezett. A szakember több mint 12 éve foglalkozik vállalati szoftverek hazai és nemzetközi értékesítésével, és számos SAP-s projektet vezetett karrierje során. Szekeres Zoltán a Corvinus Egyetemen végzett.

Vass Péter (45) kormányzati ügyfelekért felelős terület irányítására kapott felkérést. A szakember korábban az Oracle, a Tigra, az IdomSoft és az AAM szervezeteiben töltött be vezetői posztokat, és közel 20 éves projektmenedzsment tapasztalattal rendelkezik. Vass több külföldi egyetemen is szerzett diplomát.

Mindhárom szektorvezető beszámolási kötelezettséggel tartozik Pintér Szabolcsnak, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatójának - közölte a cég.