A keddi Napi Gazdaság cikke Az új tulajdonos a korábban jó hírű termékeket – többek között a szilvás és szilvalekváros gombócot, valamint a nudlit, a sztrapacskát, a krokettet, és a galuskát – mielőbb szeretné visszavezetni a piacra. Solti Attila ügyvezető igazgató elmondta: egyelőre két műszakban termelnek, de ha további jelentős megrendeléseket kapnak, a harmadik műszakot is beindítják. Ezzel párhuzamosan a létszámot is növelik. A társaság a Goldsun két, egyenként 1500 négyzetméteres hűtőházát is mielőbb szeretné hasznosítani, ám ehhez – többek között – az energiaköltségek csökkentése érdekében technikai, illetve technológiai korszerűsítésre, illetve felújításra is szükség van. A munkákat már elkezdték. A két hűtőházban a tervek szerint bértárolást végeznek majd. A korábban a Carnex csoporthoz tartozó, a hitelezőkkel szemben mintegy 3,5 milliárd forintos adósságot felhalmozó Goldsun vagyonelemeinek nagy része márciusban, tartozások fejében került a Zala-Cool Kft.-hez. A technológiát a társaság megvásárolta attól a pénzintézettől, amely ehhez hitelezése fejében jutott.