Újra nagyot drágul az üzemanyag

A Mol bruttó 6 forinttal emeli a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken - értesült az MTI piaci forrásokból szerdán.
Domokos László, 2019. április 3. szerda, 14:34
Fotó: Stocksnap

Az emeléssel a benzin literenkénti átlagára 392 forintra, a gázolajé 398 forintra nő.

Az üzemanyagok ára legutóbb szerdán változott, a benzin literje 9 forintos emeléssel 386 forintra, a gázolaj literje 5 forintos emeléssel 394 forintra drágult.

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

radios, 2019.04.06 16:57

@fazakasl: azért kell emelni, mert jön a húsvét, és így aztán mint tavaly is, lehet emelni az élelmiszer árakat, Lidl, Penny, Spar, maszek boltokban is, meg aztán az átlag hülye magyar úgysem veszi észre, mivel csak 5ez,ft,ért tankolgat,.. kurmányunknak pótolni kell, az elherdált milliárdokat, a kasszába,..de kit érdekel ez?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

fazakasl, 2019.04.05 05:28

Érdekes, de a jelen áremeléseket azzal indokolják, hogy "mert gyengült a forint"!

Bezzeg amikor erősödött (kb. úgy 1-2 hónapja).!
Akkor MIÉRT NEM csökkent ugyanilyen intenzitással az üzemanyagok ára?
Sajnos csak azt látni, bizony elég egyoldalúan nyúzza a magyar népet a MOL, és még néhány üzemanyag-gyártásban, forgalmazásban jártasabb cég, nagyvállalat.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html