Üzemszünetek: fontos bejelentést tett az E.on

A tartós kánikulára való tekintettel az E.on áttekinti minden üzemszünettel járó tervezett beavatkozását, annak érdekében, hogy a tartós hőségben a hűtéshez szükséges villamos-energia rendelkezésre álljon a lakosság számára. Ahol lehetséges lerövidítik, vagy átütemezik a feladatokat - közölte a szolgáltató.
K. Kiss Gergely, 2017. augusztus 7. hétfő, 16:55
Fotó: Napi.hu

A tervezett üzemszünettel járó hálózatfejlesztési munkálatokat 30 nappal azok tervezett időpontja előtt kezdik előkészíteni a szakemberek - ilyenkor a várható időjárásra vonatkozó információ még nem áll rendelkezésre. A rendkívüli hőségre való tekintettel az E.on minden olyan tervezett beavatkozást áttekint, és dönt annak esetleges átütemezéséről vagy rövidítéséről, mely áramszünettel járna.

E hét folyamán számos beavatkozást halasztottak el, ütemeztek át és ezt az intézkedést a hőségriadó ideje alatt továbbra is fenntartják. Ahol lehetséges a legszükségesebb beavatkozásokra rövidítik, vagy későbbi időpontra halasztják a munkálatokat.

Azokban az esetekben, ahol a szolgáltatásbiztonságot közvetlenül veszélyeztető helyzet áll-e fenn, a szükséges beavatkozást elvégzik a szakemberek.

A tervezett rekonstrukciós munkálatok a villamosenergia-szolgáltatás biztonságos és zavartalan biztosításához szükségesek, ezért az elhalasztott munkálatokat későbbi időpontban fogják elvégezni a szakemberek. Az új időpontról az érintett ügyfelek szórólap útján, a vonatkozó szabályozásnak megfelelően 15 nappal a munkálatok megkezdése előtt tájékoztatást kapnak majd.

Bízunk abban, hogy a tervezett munkálataink későbbre halasztásával hozzájárulunk ahhoz, hogy a szokatlanul forró időjárás könnyebben elviselhető legyen ügyfeleink számára.

HOZZÁSZÓLÁSOK