Mi lesz a koronavírusos Wizz Air-járatokkal? - Itt a cég válasza

A Wizz Air folyamatos egyeztetést folytat az érintett hatóságokkal azokról a következő időszakban szükséges intézkedésekről, amelyek szavatolhatják a koronavírussal fertőzött utassal együtt utazó személyzet és utastársak egészségét - közölte a légitársaság, miután kedden a hatóságok arról értesítették a Wizz Airt, hogy koronavírusos fertőzést diagnosztizáltak két járatán.
Szabó Zsuzsanna, 2020. február 26. szerda, 11:30
Fotó: Wizz Air - Fotó: Wizz Air

A hatóságok kedden arról értesítették a Wizz Airt, hogy koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak a légitársaság W6 3762 számú, február 18-án Bolognából Craiovába, valamint W6 3761 számú, február 22-én Craiovából Bolognába közlekedő járatának egyik utasánál.

Az érintett vonalon közlekedő repülőgépet azonnali hatállyal kivonták a közlekedésből, és a vonatkozó szabályoknak megfelelően fertőtlenítik mielőtt újra forgalomba állítanák - közölte szerdán a légitársaság.

Továbbá azt is bejelentette a társaság, hogy a Wizz Air W6 3762, Bolognából Craiovába közlekedő járatához másik repülőgépet biztosítottak a flottájukból, és a járat indulását február 26-ára halasztották.

HOZZÁSZÓLÁSOK