Koronavírus: ez az orosz módszer a járvány megállítására

Oroszországban az egyik egészségügyi tévéshow vendéglátója és szintén tévészemélyiség barátja egy duettet énekelve szállt harcba a koronavírus-járvánnyal szemben. Nem is sikertelenül.
Barabás Júlia, 2020. február 28. péntek, 07:10
Fotó: Getty Images

Két népszerű oroszországi tévészemélyiség úgy döntött, beszáll a koronavírus-járvány terjedése elleni harcba - derül ki a Moscow Times beszámolójából. Nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint hogy megakadályozzák a vírus betörését Oroszországba - egy duett eléneklésével. Az Este Urganttal című műsor vezetője, Ivan Urgant, tévés kollégáját, Elena Maljsevát hívta ehhez segítségül.

A dal, amit választottak, egy az 1990-es évekből származó orosz sláger, amelyet felfrissítettek, és új szöveggel énekeltek el. A mondandó lényege, hogy orosz polgártársaiknak tanácsokat adnak, mit kell tenniük, hogy megakadályozzák a koronavirus bejutását hazájukba.

Drága barátaink, ne tüsszögjetek, egyetek vitaminokat, hadd tudja meg a koronavírus, hogy ez itt nem Kína - szólítják fel honfitársaikat. Drága barátaink, ne tüsszögjetek, ne törődjetek vele, ki mit mond nektek, legyőztük a nácikat, le fogjuk győzni egy a szörnyeteget is - biztatják az oroszokat ellenállásra. A duett eddig bevált: Oroszországban csak két megerősített koronavírus-fertőzés történt, mindkét érintett kínai állampolgár.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Darquan, 2020.02.28 13:05

@europeer: ihagytad a napi többszöri szűzmáriát és miatyánkot.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

europeer, 2020.02.28 12:37

Az én módszerem:
Alkoholos kézfertőtlenítő
Alkoholos bélfertőtlenítő pájinka
Erőspaprika
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html