Szijjártó Péter Irakba utazik

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a hét közepén Erbilbe utazik, ahol látogatást tesz az ott állomásozó magyar katonáknál és tárgyal a kurdisztáni elnökkel, valamint a kurd Külügyi Hivatal vezetőjével is.
Inforádió, 2015. október 6. kedd, 21:49
Fotó: Napi.hu

Szijjártó Péter szerdán Irakban az elnöki harcállásponton tárgyal Maszú Barzanival, a Kurdisztáni Autonóm Régió elnökével és Maszrúr Barzani miniszterrel, a Kurdisztáni Régió Biztonsági Tanácsának elnökével, majd kétoldalú megbeszélést folytat Falah Musztafa Bakírral, a Kurdisztáni Regionális Kormány Külügyi Hivatalának vezetőjével - közölte a külügyi tárca.

A miniszter látogatást tesz Irak Kurdisztáni Autonóm Régiójában szolgálatot teljesítő magyar katonai kontingens erbili egységénél is, ahol megtekinti a Task Force Hadműveleti Központot és a Kurdisztáni Kiképzési Koordinációs Központot is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matrica, 2015.10.07 07:51

Remeljuk nem kezd el majd ott is terroristat latni mindenkiben, aki nem beszel magyarul. Nyugtatot feltetlenul vigyen az orvosa!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html