A Tesco is beköszön a Szigetre

Először lesz jelen Közép-Európa legnagyobb multikulturális eseményén a brit Tesco áruházlánc. Az idei immáron 13. fesztiválon, augusztus 10-17-ig várja a szigetre látogatókat a már megszokott éjjel-nappali nyitva tartással a Tesco Sziget Market - írja a tozsdeforum.hu.
NAPI Online, 2005. augusztus 2. kedd, 15:02
Fotó:

Idén a Tesco áruházlánc összesen 600 négyzetméteren, 3 éjjel-nappal nyitva tartó Tesco Sziget Market felállításával gondoskodik a Szigetre látogatók kényelméről. A hosszas sorban állás elkerülésére boltonként 4 kasszát működtet a Tesco, így kényelmesen válogathatnak majd a vásárlók a 400-féle termék közül. A nem önkiszolgáló rendszerben, pult mögül árusított termékek között megtalálható lesz a pékárutól kezdve a tisztálkodási szereken keresztül egészen a hálózsákig szinte minden, amire egy héten keresztül a Szigeten szükség lehet.

Külön érdekesség, hogy az áruházlánc ebből az alkalomból pólót készített a szigetlakóknak, amin a már jól ismert szlogen "A legkisebb is számít" található az alábbi illusztrációkkal.

Az idei évben gyakorlatilag az ország minden pontján lehet már Sziget jegyet vásárolni. A szokásos jegyárusító helyek mellett ugyanis minden Tesco hipermarket áruházi dohány pultjában is lehet jegyeket vásárolni az idei Szigetre.

HOZZÁSZÓLÁSOK