Akar Ön is milliomos lenni? Akkor vegye meg!

A világ 105 országában közkedvelt "Legyen Ön is Milliomos" kvízjáték tulajdonosa eladná a játék licenszjogait. A brit ötletgazda Celador Productions and Celador International jogutódja, a Complete Communications Corp. Ltd. jövő hétig várja az ajánlatokat.
NAPI Online, 2006. március 30. csütörtök, 15:52
Fotó:

1996-ban egy Paul Smith nevezetű angol úriember, aki a Celador angol produkciós cégnek egyik oszlopos tagja, néhány kollégájával egy pubban szülte meg a műsorformátum alapötletét. Ezt követően a Celador egy éven keresztül házalt kvíz-show-jával különböző tévétársaságoknál, de rajtuk kívül úgy tűnt, senki más nem hisz ebben a műsorban. Hosszas tárgyalások után az angol ITV csatorna program igazgatója megbízta a Celadort a műsor próba adásának elkészítésével.

A Celador tavalyi árbevétele 35 millió font (13 milliárd 420 millió forint) volt, ám a cégvezetők nem kívánta nyialtkozni arról, hogy ebből mennyit hozott a "Legyen Ön is milliomos!" játék.

Paul Smith, a Complete Communications elnöke az eladást azzal indokolta, hogy a társaság jobban szeretne a rádióműsorokra, és a filmgyártásra koncentrálni,

HOZZÁSZÓLÁSOK