Az Uber bepanaszolja Magyarországot Brüsszelben

Panaszt nyújtott be az Uber az Európai Bizottságnak Magyarországgal szemben. Az amerikai székhelyű fuvarmegosztó a magyarországi működését ellehetetlenítő jogszabályt kifogásolja.
MTI-Eco, 2016. augusztus 10. szerda, 19:01
Fotó: Napi.hu

Rob Khazzam, az Uber közép-európai régiós vezérigazgatója szerdán újságíróknak azzal indokolta a lépést, hogy a cég vissza akar térni Budapestre, ahol 2014-ben kezdte meg működését.

Az Uber kezdetben 80 ezer, majd 120 ezer, végül 160 ezer felhasználóról és 1200 sofőrről számolt be Magyarországon. A fuvarmegosztó július 24-én szüntette be tevékenységét az országban, miután életbe lépett a működésüket szerintük ellehetetlenítő jogszabály.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

lomb, 2016.08.10 20:08

@Ann Ban: Rosszul gondolja! Az igggen-igggen liberális és autonóm EB majd megszakérti és megmagyarázza, miért volt rossz, a szabad versennyel ellentétes az a törvény, amely adófizetésre kötelezte a szegín ubert és kártérítésre is kötelezi a kormányt.
És kapunk egy kis ízelítőt a kiváló EB által megkötött nagyszerű TTIP-ből is...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Ann Ban, 2016.08.10 19:26

Na, mi nagyon "szeressük" az ilyen beárulós figurákat....:-))) Az Ubernél sokkal nagyobb multik is megszívták már az ilyen viselkedést....Mindenesetre a vendégszereplésüknek nálunk vége.
Osz jónapot!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html