Bezárnak a vidéki Cetelem-fiókok

Május 27-től Budapestre kell utazni annak, aki személyesen kívánja pénzügyeit intézni a Magyar Cetelem Bank Zrt.-nél, ugyanis megszűnik a szegedi és a debreceni kirendeltség - tudatta a Szeged Café.
B. Varga Judit, 2011. május 23. hétfő, 11:59
Fotó: Napi.hu

A honlapon közzé tett információ szerint  a fiókbezárások  oka, hogy a francia anyacég központosítani kívánja szolgáltatásait. Minden érintett országban egy-egy call-centert alakítanak ki, amely hazánkban Budapesten lesz.

Szegeden hitelkihelyezést és adósságkezelést végzett a bank, de nem csak háttérmunka zajlott, hiszen ügyfélfogadás is volt, ahol többek között segítettek a szerződésekkel kapcsolatos problémákban és a tartozások kiegyenlítésében. A bezárások több ezer embert érintenek, ugyanis a Cetelem jelenleg több nagy elektrotechnikai áruházzal és bolttal is szerződésben áll.

Az ügyben a szegediek felkeresték a Cetelemet, ahol érdeklődésükre elmondták: az integráció keretében a bank vállalta, hogy a fiókirodákból mindenkit átvesz a központba, sőt egyszeri pénzjuttatással is hozzájárulnak a költözés költségeihez. Kissé meghökkentő módon a helybeli ügyfeleknek mindössze egyetlen - az ajtóra kiragasztott - lap jelzi a fejleményt. A Szeged Caféval a bank ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy az ügyfélkört telefonon kívánják értesíteni.

HOZZÁSZÓLÁSOK