A Ryanair miatt áll a bál Ferihegyen

A Ryanair megismétli a múlt heti produkciót és a Budapest-Las Palmas járat nem viszi el az utasok egy részének csomagjait - tudta meg az Index.
Domokos László, 2018. július 22. vasárnap, 17:20
Fotó: Reuters

A budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren a Ryanair vasárnapi Budapest-Las Palmas járata utasainak bejelentették, hogy a gép túlsúlyos, ezért leszedik a csomagokat a csomagtérből.

Majd választás elé állították őket: vagy maradnak a gépen, és szerdán kapják meg a csomagjaikat kint, vagy ha ez így nem jó nekik, akkor szálljanak le - írta a portál több utas beszámolója alapján.

Az utasok azonban nem vették jó néven a dolgot, sőt mintegy ötven ember leszállt és üvöltözve elállta a gép útját.

Majd a a pilóta bejelentette, hogy akik csomagja Budapesten marad, nem kell szerdáig várniuk kint rá, vagy ma vagy legkésőbb holnap az is megérkezik. A helyszínre rendőrök is érkeztek.

Közben az emberek a kiszedett bőröndökből próbálják gyorsan kivenni azokat a fontosabb dolgaikat, amikre szükségük lesz addig is, míg meg nem érkezik az egész bőrönd a Kanári-szigetekre.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.07.22 18:36

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html