Százezer ingyen repülőjeggyel csábít a Ryanair

Rekordszámú, 50 ezer foglalás érkezett a Ryanair a Budapestről induló hét járatára - jelentette be a diszkont légitársaság, amely ezt ünneplendő 100 ezer ingyenjegyet oszt szét.
NAPI Online, 2007. szeptember 13. csütörtök, 10:59
Fotó:

A Ryanair vezérigazgató-helyettese, Michael Cawley úgy fogalmazott: már több mint 50 ezren fordítottak hátat a Malév magas jegyárainak. (Miután a hazai piacon több hagyományos és fapados légitársaság is küzd, nehezen hihető, hogy az említett utasok kizárólag a Malévtól fordultak volna el. A szerk.)

A vezérhelyettes hozzátette: a Ryanair hét új járata 420 új munkahelyet teremtve 420 ezer utast hoz majd Budapestre a következő évben, a Budapestre érkező külföldiek pedig 13 milliárd forintot fognak elkölteni a térségben.

Cawley nem állta meg, hogy szó nélkül hagyja a Ferihegyről épp távozó rivális döntését: kijelentette ugyanis, hogy ellentétben a SkyEurope-pal, a Ryanair elkötelezett a budapesti régió fejlesztése mellett, ezért a közeljövőben újabb diszkont áras járatokat fog indítani.

A rekord számú foglalás megünneplésére a Ryanair 100 000 ingyenjegyet oszt szét Budapestről a hét desztinációra, amikre csak a 2500 forintos illetékeket kell kifizetni. Az akció hétfő éjfélig tart.

HOZZÁSZÓLÁSOK