Több mint 40 VW-modellnek mondhatunk búcsút

A Volkswagen német járműgyártó a következő években felhagy több mint negyven autómodelljének a gyártásával új stratégiája keretében.
MTI-Eco, 2016. június 19. vasárnap, 11:49
Fotó: Reuters

A Handelsblatt című német lap közlése szerint a Volkswagen, amelynek a portfóliójába tartozik egyebek között az Audi, a Skoda és a Seat, jelenleg csaknem 340 autómodellt gyárt.

A legnagyobb európai járműgyártó szóvivője azt mondta, egyelőre nem döntöttek arról, hogy mely autómodellek gyártásával állnak le.

A Volkswagen tervezett lépése mögött az áll, hogy a járműgyártó világvezető akar lenni a környezetkímélő, "zöld" járművek gyártásában 2025-re - írta a Handelsblatt.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

V0LE, 2016.06.19 16:48

340 tipus gyartasa folosleges es baromsag.

10 kulonbozo tipus boven eleg lenne. Nem a VW markan belul, hanem osszesen. Ez az emberi kretenseg szulemenye, hogy ennyifele tipus kell a vasarloknak. Otod aron lehetne adni az autokat, ha az emberek befejeznek ezt az ezer marka-ezer tipus-ezer szin baromsagot. A fenntartas is toredekebe kerulne, raadasul a szerelok ertenenek is a kocsikhoz amit bevisznek hozzajuk.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarTosPista, 2016.06.19 15:43

A francnak annyi egyforma autó, amin csak az emblémát cserélték le.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html