Vége az olcsó jegyek korszakának a Ryanairnél?

Nem tartja fenntarthatónak a jövőben a Ryanair fapados légitársaság vezérigazgatója a cég jelenlegi üzletpolitikáját, és szerinte a cégnél vezetőváltásra is szükség van.
MTI-Eco, 2010. szeptember 12. vasárnap, 19:02
Fotó:

Michael O'Leary szerint az átlagban 40 eurós jegyárak a jövőben már nem tarthatóak, mert növekszenek a repüléssel kapcsolatos költségek többek között amiatt, hogy a légitársaság a városközpontokhoz közelebbi repülőterekre igyekszik az utasokért folytatott versenyben.

A cégre egyre nagyobb nyomás nehezedik a tekintetben is, hogy javítsa szolgáltatatásainak színvonalát.

"Már nem lehet csupán az a célunk, hogy mi kínáljuk a lehető legolcsóbb jegyeket" - fejtette ki O'Leary az Observernek adott interjúban.

A vezérigazgató szerint a társaságnak új vezetőre van szüksége, elismervén, hogy sokszor vitatott vezetési stílusa a jelenlegi piaci körülmények között nem tartható.

A takarékoskodásra minden eszközt megragadó légitársaság vezetése legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megszüntetnék a másodpilóta alkalmazását a rövid távú repülőutakon.

Előzőleg a vezetés azt is felvetette, hogy legyenek állóhelyek is az ugyancsak rövid távú járatokon.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.09.12 19:23

marha nagy gáz lehet ott a cégnél ha már a góré is bejelenti, hogy mattot kapott, ami nem túl biztató ha a gépen vagy... Jobban kedvelem azon légitársaságokat ahol azt érzed, hogy nem utángyártott, felújitgatott alkatrészekből javitgatják a gépeket...valahol nem a repülőgépen kelll spórolni, inkább tekerd le a fütést...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html