Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A közgyűlés döntött arról, hogy a társaságba beolvadjanak kizárólagos leányvállalatai: az Axis Rendszerház Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft., a HUMANsoft Elektronikai Kft. és a Mensor3D Kft - írják a közleményben.

A közgyűlés elfogadta a 4iG Nyrt. átalakulási tervét, a befogadó társaság változatlan cégformában, nyilvánosan működő részvénytársaságként működik tovább. A közgyűlés döntött arról is, hogy a kilépni szándékozó részvényesek részére részvényenként 127 forintot fizetnek az egyesülés cégbejegyzését követő 60 napon belül. A kilépő részvényesek részvényei a részvénytársaság saját részvényei lesznek.

A 4iG. Nyrt. információ-technológiai szolgáltatásokat kínál, a beolvadással alaptőkéje 1,88 milliárd forint lesz. A cég részvényei a BÉT standard kategóriájában forognak. A papírok csütörtöki záróára 1850 forint volt, 1,65 százalékkal, 30 forinttal magasabb az előző napinál.

A cég főrészvényese a Mészáros Lőrinc, az ország második leggazdagabb emberének érdekeltségébe tartozó Konzum PE Magántőkealap (26,74) és az Opus Global Nyrt. (13,79 százalék), valamint a REPRO I Invest Kft. (22,57 százalék)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!