A részvényesek között egyébként heves vita alakult ki a javaslatról, az EBRD képviselője példa nélkülinek nevezte, hogy az igazgatóság egy még el nem fogadott törvényre hivatkozva indítványozta a a szavazati korlátozás eltörlését. Kovács f. László ugyanis azzal érvelt, hogy a készülő új értékpapír törvény 2002 júliusától mindenképpen a szavazati korlátozások alapszabályból történő törlésére kötelezné a társaságokat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!