Az ajánlattevő kilátásba helyezi, hogy a Skála részvényeit kivezetik a tőzsdéről és a társaságot zárttá alakítják. Amennyiben a részvények 90 százalékát sikerül megszereznie, a Callum fontolóra veszi, hogy éljen a kiszorítás jogával, vagyis a maradék kisrészvényesek el kell adják papírjaikat az ajánlati áron. Az ajánlat akkor érvényes, ha az ajánlattevő tulajdonszerzését a Versenyhivatal engedélyezi, az ajánlat ideje alatt nem indul per vagy eljárás az ajánlattevővel vagy a társasággal szemben, illetve a társaság pénzügyi helyzetében nem következik be lényeges változás, nem kerül nyilvánosságra olyan információ, amei a részvények értékét befolyásolná. Az ajánlattevő a versenyhivatali jóváhagyást kivéve bármely feltételről lemondhat. Az ajánlat az összes, szavazati jogot biztosító részvényre vonatkozik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!