A Fidesz látogatásának célja az volt, hogy megismerjék a tőzsdén dolgozó szakemberek véleményét a gazdasági helyzettel kapcsolatban, illetve a saját megoldási javaslataikat megosszák velük. Az OTP államosítására vonatkozó kérdésre a Fidesz elnöke elmondta: a tulajdonosok akarata ellenére nem lehet állami részvételt létrehozni semmilyen jelentősebb pénzintézetben, de ha van hajlandóság és megegyezés, akkor a Fidesz nem fogja ellenezni a tervet - olvasható a Fidesz honlapján. További részletek a Napi Gazdaság mai számában!

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!