New Yorkban a mélabús kezdés fél óra után élénk emelkedésbe csapott át, ekkor jelent meg ugyanis a Conference Board fogyasztói bizalmi indexe, mely nemcsak sokkal jobb volt, mint az elemzői várakozások, de egyúttal két éve nem látott magasságba jutott. A lendületet a borúlátó céges hírek sem tudták megtörni: a Washington Mutual a hosszú távú kamatok emelkedését okolta azért, hogy csökkenteni kényszerült az idei évvel szembeni nyereségelvárásait, a Target pedig egyszerűen csak bejelentette, hogy a júniusi forgalma a saját elvárásainak csak alsó határát súrolja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!