A határozat értelmében ma a Kartonpack Rt. tőzsdei kereskedelmen kívül értékesítette a tulajdonában lévő összes, összesen 215 000 darab, egyenként száz forint névértékű, névre szóló, Pannonpast-törzsrészvényét, darabonként 1 500 forint árfolyamon. A vevő, a Kartonpack Rt 61,77 százalékos tulajdonosa, a Britton C&C Kft. Az adásvétel megtörténtével a Kartonpack Brittonnal szembeni kötelezettsége megszűnt, mely a Pannonplast részvények vásárlásának fedezetére kötött kölcsönszerződésből adódott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!