A tegnapi kormányszóvivői sajtótájékoztatón ugyanakkor elhangzott, hogy a kormány egyelőre nem döntött arról, hogy a Mol Rt. eladhatja-e a gázüzletág többségi tulajdonát. Borókai Gábor kormányszóvivő nem zárta ki, hogy már a választások előtt megszületik ez a döntés. A gázüzletágat tehát a bizonytalan jövőben értékesítik - mindkét fél hangsúlyozta, hogy semmi nem sürgeti őket - , az egyetlen vevőjelölt az MFB, a külföldi érdeklődők pedig nem vehetnek részt az ügyletben. Nem tisztázott azonban, hogy mekkora részt venne az MFB, de 50 százaléknál biztosan többet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!