Nyitás után közel egy órával a BÉT mutatója 1,1 százalékos veszteségel 8 028,92 ponton állt. A blue chipek közül a legnagyobb veszteséget a Matáv produkálta, a távközlési részvény közel 2 százalékkal múlta alul tegnapi záróértékét, s így 906 forintot ért, az OTP 1,1 százalékos csökkenéssel 2 260 forinton állt, a Richter 13 375 forintos kurzusa pedig 1,3 százalékos esést takart. A Mol viszonylag jól állt, az olajtársaság részvényei egyharmad százalékos süllyedéssel 5 580 forinton forogtak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!