A nyugati befektetők optimizmusa a régiós börzék többségére is begyűrűzött, igaz a magyar piac egyelőre gyengén teljesít, a BUX egy órával a nyitás után is 0,1 százalékos mínuszban volt.

A nagy papírok vegyesen kezdték a napot, az OTP 4265 forinton +0.12 százalékon állta, a Richter részvények árfolyama 3980 forinton állt, ami 0,3 százalékos erősödés. Az  Magyar Telekom 320 forint 1,23 százalékos esés az előző napi jelentős megugrás után.  A MOL 13655 forinton áll, ami megegyezik a tegnapi záróárral.



 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!