A délelőtti bizonytalankodás után emelkedésbe váltott a Humet a BÉT-en azt követően, hogy a társaság a május 11-ére időzített gyorsjelentés előtt közölte, 2007 évi első negyedéves árbevétele és nyeresége - a Humet-PBC North America Inc.-nek köszönhetően jelentősen meghaladja korábbi évek hasonló adatait. (A Humetnek egyébként - mivel a B-kategóriában forog - nem kellene negyedéves beszámolót közzétennie, csak félévest és persze évest.) A papír a délelőtti kereskedésben 83 forinton tetőzött, 9,2 százalékos többlettel, de korábban a piros tartományban is megfordult, 74 forintról pattanva vissza. A forgalom 57 millió forintot tett ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!